Δημοτική αρχή Μπίρμπα : «Κυνήγι αντιπολιτευτικών εντυπώσεων η συζήτηση για τα χαμένα χρήματα» – Η Τράπεζα Ελλάδος ανταποκρίνεται άμεσα στην χρήση από τον Δήμο

0

Ως «κυνήγι αντιπολιτευτικών εντυπώσεων» κατήγγειλε σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Δημ. Μπίρμπα, τα κατά καιρούς δημοσιεύματα και συζητήσεις, σχετικά με τα «χαμένα χρήματα» του Δήμου Αιγάλεω, τα οποία σχετίζονται με την δέσμευση των διαθεσίμων, που είχε γίνει κατόπιν κυβερνητικής απόφασης και εν συνεχεία αντίστοιχης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση παρουσιάζεται και σχετικό έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο: «Η Τράπεζα της Ελλάδος ανταποκρίθηκε, αυθημερόν, σε εντολή μας για μεταφορά ποσού 280.000 € (από τα διαθέσιμα του Δήμου), για αγορά οικοπέδου», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Αιγάλεω

Πολλά λέγονται και δημοσιεύονται κατά καιρούς για τα “χαμένα χρήματα” του Δήμου μας, που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την Κυβερνητική απόφαση για δέσμευση των διαθεσίμων των ΟΤΑ, έχουμε μεταφέρει  στην Τράπεζα της Ελλάδος (με επιτόκιο 2,5% έναντι 0,05% επιτοκίου Τράπεζας Eurobank,  που υπήρχε από προηγούμενες συμβάσεις και το οποίο κατόπιν αιτήματός μας, έχει γίνει σήμερα 0,8%).

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η Τράπεζα της Ελλάδος ανταποκρίθηκε, αυθημερόν, σε εντολή μας για μεταφορά ποσού 280.000 €, για αγορά οικοπέδου.

Η ζωή πολλές φορές μας φανερώνει την αλήθεια και την σοβαρότητα των όποιων ισχυρισμών, την πραγματικότητα και το κυνήγι αντιπολιτευτικών εντυπώσεων.

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα μεταφοράς του ανωτέρω ποσού.

Για να τα δείτε πατήστε εδώ

Share.

About Author

Leave A Reply