Αιγαλιώτισσες καλλιτέχνες εκθέτουν στο «Γιάννης Ρίτσος»

0

13001085_1714674865467233_6560545271583730208_n
Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Γυναίκα και Τέχνη» που διοργανώθηκαν από το Γραφείο Ισότητας των Φύλων, στο Πνευματικό Κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», το Σάββατο 9 Απριλίου.

Μεγάλος αριθμός γυναικών της πόλης μας που ασχολούνται με την καλλιτεχνική δημιουργία κάθε μορφής συμμετείχαν στην έκθεση, με στόχο, όχι μόνο να παρουσιάσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό αλλά και να δημιουργήσουν ένα δίαυλο καλλιτεχνικής επικοινωνίας μεταξύ τους. Στο τέλος της εκδήλωσης και μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι επίσημοι απένειμαν στις συμμετέχουσες αναμνηστικούς επαίνους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Ασπασία Αρετάκη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μάκης Ζάχαρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννα Χριστόγλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Στέλιος Βασιλειάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Μπάστα και Δημήτρης Μπέσης.

Share.

About Author

Leave A Reply