Βραβεύτηκαν οι αγωνιστικές επιτυχίες του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στην κοπή της πίτας του

0

Με αφορμή την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκακιστικού Ομίλου (Σ.Ο.) Αιγάλεω, οι πολυάριθμοι φίλοι του συλλόγου, αλλά και οι εκπρόσωποι του Δήμου που βρέθηκαν στο εντευκτήριό του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από τον πρόεδρο Γιάννη Σπυρακόπουλο για τις πολλές αγωνιστικές επιτυχίες του -τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο- αλλά και για το μεγάλο πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων -με ιδιαίτερη έμφαση στο σχολικό σκάκι- που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Σ.Ο. Αιγάλεω, την τελευταία  Κυριακή (28/2 ) του Φεβρουαρίου.

Η ομάδα Παίδων κάτω των 16 ετών κατά την απονομή των βραβείων από το δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα για την 1η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων 2016 της Αττικής (από αριστερά κρατώντας κύπελλα: Παναγιώτης Καούκης, Ανδρέας Μαργαρίτης, Γιώργος Σταματάκης, Παναγιώτης Λάσπας, Γιώργος Καραγιάννης, Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση, Παναγιώτης Καλόφωνος και Βασίλης Κασιούμης (λείπει ο Νίκος Καυκαλάς που ήταν άρρωστος))

Η ομάδα Παίδων κάτω των 16 ετών κατά την απονομή των βραβείων από το Δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα για την 1η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων 2016 της Αττικής (από αριστερά κρατώντας κύπελλα: Παναγιώτης Καούκης, Ανδρέας Μαργαρίτης, Γιώργος Σταματάκης, Παναγιώτης Λάσπας, Γιώργος Καραγιάννης, Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση, Παναγιώτης Καλόφωνος και Βασίλης Κασιούμης (λείπει ο Νίκος Καυκαλάς που ήταν άρρωστος))

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε η ομάδα Παίδων κάτω των 16 ετών για την 1η θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων 2016 της Αττικής από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημ. Μπίρμπα. Με την σειρά του ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Ευθύμιος Ζάχαρης απένειμε βραβεία στην ομάδα των Παμπαίδων κάτω των 10 ετών για την 3η θέση στο Ομαδικό Κύπελλο Παμπαίδων <10 ετών 2016 της Αττικής και συγκεκριμένα στους Χαράλαμπο Μπαγλανέα, Αλέξανδρο Γκογκορέση, Παναγιώτη Λουρίδα, Χρήστο Γκουτούφα, Ανδρέα Μηναδάκη (με εξαίρεση τον Θανάση Καππάτο που έλειπε από την εκδήλωση).

Απονομή των βραβείων στην ομάδα των Παμπαίδων κάτω των 10 ετών από τον αντιδήμαρχο Αιγάλεω κ. Ευθύμιο Ζάχαρη για την 3η θέση στο Ομαδικό Κύπελλο Παμπαίδων <10 ετών 2016 της Αττικής (από αριστερά κρατώντας κύπελλα:Χαράλαμπος Μπαγλανέας, Αλέξανδρος Γκογκορέσης, Παναγιώτης Λουρίδας, Χρήστος Γκουτούφας, Ανδρέας Μηναδάκης (λείπει ο Θανάσης Καππάτος))

Απονομή των βραβείων στην ομάδα των Παμπαίδων κάτω των 10 ετών από τον αντιδήμαρχο Αιγάλεω κ. Ευθύμιο Ζάχαρη για την 3η θέση στο Ομαδικό Κύπελλο Παμπαίδων

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του Παναγιώτη Καλόφωνου, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίστηκε σε αντίστοιχο αριθμό final-4 ομαδικών νεανικών διοργανώσεων και σε επτά τελικούς. Πλέον, μαζί με τους Παναγιώτη Λάσπα, Γιώργο Σταματάκη και Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση, που επίσης ξεπερνούν το ηλικιακό όριο, θα δώσει τη θέση του στη νέα γενιά νεαρών σκακιστών που ακολουθεί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ευθύμιος Ζάχαρης,  ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης  «Συμμαχία για το Αιγάλεω» Γιάννης Γκίκας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης  «Αιγάλεω-Νέα Εποχή» Λάμπρος Σκλαβούνος, η κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, μέλος της ΄Ενωσης Γονέων Αιγάλεω και Γραμματέας των «Φίλων του Πυριτιδοποιείου»,  αρκετοί ακόμη φίλοι του σωματείου, καθώς και άλλοι ακόμη εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων από σχολεία στα οποία ο Σ.Ο. Αιγάλεω οργανώνει μαθήματα, φιλικών σκακιστικών σωματείων αλλά και του τοπικού τύπου.

Η ειδική βράβευση του Παναγιώτη Καλόφωνου για τις 8 συνεχείς παρουσίες του σε final-4 από το δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Γκίκα.Ο Παναγιώτης μαζί με τους άλλους βετεράνους της ομάδας κάτω των 16 θα δώσει πλέον τη θέση του στους νεώτερους σκακιστές του Σ.Ο. Αιγάλεω.

Η ειδική βράβευση του Παναγιώτη Καλόφωνου για τις 8 συνεχείς παρουσίες του σε final-4 από το δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Γκίκα.Ο Παναγιώτης μαζί με τους άλλους βετεράνους της ομάδας κάτω των 16 θα δώσει πλέον τη θέση του στους νεώτερους σκακιστές του Σ.Ο. Αιγάλεω.

΄Ολοι δε στους χαιρετισμούς τους, εξήραν το πολύ καλό έργο που παράγει σταθερά ο Σ.Ο. Αιγάλεω και δήλωσαν τη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μοίρασμα της βασιλόπιτας αλλά και με κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους. Μέρος του κεράσματος προσφέρθηκε, από την Pizza Fun, ενώ τα αναψυκτικά ήταν προσφορά του φίλου του σωματείου κ. Κοσμά Κέφαλου και των Αναψυκτικών Ικαρίας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

P2282218

P2282223

P2282225

Share.

About Author

Leave A Reply