Άλλος κτίζει και άλλος… γκρεμίζει

0

Κάποιος/οι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, κοινώς αχρήστευσαν, με αιχμηρό αντικείμενο τις τέντες του 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω (Θηβών & Μοσχονησίων), οι οποίες ήταν τοποθετημένες στον προαύλιο χώρο του.

Θα μου πείτε: «και γι’ αυτό χολοσκάς»; Ναι! Όταν πρόκειται για την καταστροφή σε κάτι που άπτεται της κοινωνικής πολιτικής, ναι «χολοσκάω». Γιατί η «κοινωνική πολιτική» μιας χώρας, μιας περιφέρειας, ενός δήμου, κ.ά, αποτελεί «κτίσιμο» και όχι μιας καινούργιας… τράπεζας ή ενός ξενοδοχείου στην παραλία ή μιας πολυκατοικίας, που δεν πρόκειται να στεγάσει και άστεγους στην τελική, κ.λπ.

Όπως και να έχει, να σημειώσουμε ότι το συμβάν διαπιστώθηκε από τα μέλη του ΚΑΠΗ και τους υπαλλήλους του Δήμου Αιγάλεω, χθες Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Η δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, κατήγγειλε το συμβάν στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο επισκέφτηκε το χώρο και το κατέγραψε και ακολούθως η συγκεκριμένη υπηρεσία του δήμου κατέθεσε και μήνυση κατά αγνώστου.

Σε ανακοίνωσή της, χαρακτήρισε την καταστροφή των τεντών του ΚΑΠΗ ως «κακόβουλη ενέργεια», για να προσθέσει: «Το συγκεκριμένο ακίνητο, όπως όλα τα ακίνητα του δήμου μας, είναι ασφαλισμένο και καλύπτεται με τη σύμβαση εκτέλεσης εργασίας «Ασφάλιση κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δήμου» με αριθμ. Πρωτ. 28196 από 05/08/2015 από την ασφαλιστική εταιρεία ΙΝΤΕΡΛΑΙΦ (INTERLIFE) Α.Α.Ε.Γ.Α., την οποία ενημερώσαμε προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή και την κάλυψη των υλικών ζημιών.»

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.