Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάτρα: «Η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από το διάλογο»

0

unnamed
«Η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από το διάλογο», επισήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην Πάτρα, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

«Η έλλειψη διαλόγου είναι αυτή η οποία τροφοδοτεί την εσωστρέφεια», εξήγησε στην συνέχεια, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές προς τους συνυποψήφιους του για το χρίσμα της προεδρίας της παράταξης, προσθέτοντας: «Ακούω αυτήν τη συζήτηση, αν πρέπει ή δεν πρέπει να βρεθούμε οι τέσσερις συνυποψήφιοι να συζητήσουμε για το μέλλον της παράταξής μας. Ακούω κάποιους που λένε ότι αν πάμε στην τηλεόραση θα τσακωθούμε μεταξύ μας αντί να τσακωνόμαστε με τον κ. Τσίπρα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες της Πάτρας για τη μαζική τους παρουσία, η οποία, όπως είπε, του δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσει αυτόν τον όμορφο αγώνα που ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες και τους ζήτησε να τον ακούσουν, να τον αξιολογήσουν και να τον ξαναγνωρίσουν ως υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.

«Ζητώ τη στήριξή σας για να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία και για να την κάνουμε αυτό που της αξίζει, μια μεγάλη, παντοδύναμη κεντροδεξιά παράταξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Επίσης, χθες Τρίτη (3/11), από την Σιάτιστα, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού, από μια πόλη, στην οποία είχε πάει για να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 103 ετών από την απελευθέρωση της από τον οθωμανικό ζυγό.

«Είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για μένα καθώς είχα την ευκαιρία να καταθέσω στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, στη μάχη για την απελευθέρωση της Σιάτιστας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή διότι ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε σε αυτή τη μάχη όπως πολέμησε και στην Ήπειρο στο Μπιζάνι, επικεφαλής του σώματος Κρητών εθελοντών», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, για να συνεχίσει: «Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας και να θυμόμαστε ότι όσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

«΄Οσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης από την Σιάτιστα, επ’ ευκαιρία των 103 ετών από την απελευθέρωση της πόλης

«΄Οσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης από την Σιάτιστα, επ’ ευκαιρία των 103 ετών από την απελευθέρωση της πόλης

Να σημειώσουμε ότι στο χθεσινό πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη περιλαμβανόταν περιοδεία στην Δυτ. Μακεδονία και συγκεκριμένα στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης, στο πλαίσιο πάντα της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.

Το ακριβές πρόγραμμα του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη, για χθες (Τρίτη 3 Νοεμβρίου) ήταν το εξής:

09:15: Επίσκεψη στο Οινοποιείο ΕΑΣ Αμύνταιου

10:30: Συνάντηση με το Δήμαρχο Φλώρινας, Ιωάννη Βοσκόπουλο

12:15: Επίσκεψη στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

14:15: Επίσκεψη στην Κοζάνη

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.