Βολές κατά Ησύχου και συγκυβέρνησης από βουλευτές του Ποταμιού

0

«Τώρα που αποπέμφθηκε το θυμήθηκε;»

Αυτή είναι πρώτη αντίδραση των βουλευτών του Ποταμιού Γρηγ. Ψαριανού και Σπ. Δανέλλη στις προχθεσινές (24/9) δηλώσεις του Κ. ΄Ησυχου, για την ανακατασκευή των πέντε αεροσκαφών P-3, ενώ ταυτόχρονα καλούν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας να πάρουν θέση σχετικά με το ζήτημα.

Επίσης οι βουλευτές του Ποταμιού καταγγέλλουν ως «σκανδαλώδη» την συγκεκριμένη δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού ΄Αμυνας Κ. ΄Ησυχου στην επιτροπή του δημόσιου χρέους, καθώς και ως «κατασπατάληση των εν ανεπαρκεία δημοσίων χρημάτων», την ανακατασκευή των πέντε αεροσκαφών Ρ-3 αεροναυτικής συνεργασίας ύψους 500 εκ. δολαρίων από την Lockheed Martin.

Για τον ίδιο δε τον Κ. ΄Ησυχο, τονίζουν ότι η προχθεσινή του δήλωση θα είχε αξία, μόνο εάν εξέφραζε την αντίθεσή του για τα αεροπλάνα όταν: «Η διαδικασία χρέωσης του κρατικού προϋπολογισμού με τις συγκεκριμένες καταχρηστικές και ανώφελες αμυντικές δαπάνες ήταν σε εξέλιξη».

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.