Ο «Ερωτόκριτος στο Ελληνικό Μολύβι με συγκέντρωση προϊόντων για Κοινωνικό Παντοπωλείο

0

To αριστουργηματικό αφηγηματικό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου «Ερωτόκριτος», θα ανέβει στην σκηνή του Ελληνικού Μολυβιού με δωρεάν είσοδο και αντί εισιτηρίου, είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 μ.μ..

Αυτή την ιδιαίτερη παράσταση, θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα από το Ίλιον «Ονειροβάτες», η οποία να σημειώσουμε ότι βραβεύτηκε πρόσφατα στους 29ους Πανελλήνιους Αγώνες Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Ζωγράφου, με τα βραβεία Α΄ ανδρικού και Α΄ γυναικείου ρόλου, καθώς και με το βραβείο Οργάνωσης Συνόλου, ενώ ήταν επίσης και υποψήφια για τα βραβεία κουστουμιών, σκηνοθεσίας και χορού.

΄Εξω από τον χώρο της παράστασης θα παραβρίσκεται και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου για να βοηθήσει στην συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης. Είδη όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής και καθαριότητας (κονσέρβες, γάλα, λάδι, ζυμαρικά, σαπούνι, σαμπουάν κ.λπ.).

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης τονίζουν: «Μαζί με την παράσταση της Νεανικής Σκηνής «Ονειροβάτες», εμείς που ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο για όλους, ας προσφέρουμε από το υστέρημα μας για τους συνανθρώπους μας που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω. Ας ταυτιστούμε με το συναίσθημα και τον αλτρουισμό του Ερωτόκριτου, που πλημμυρίζει έντονα τις καρδιές μας με αγάπη. Ας κάνουμε, λοιπόν, πράξη την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω ανέρχονται σε περισσότερους από 450 (επιπλέον 150 με 200, που ήταν πρώην δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου απέκτησαν την κάρτα σίτισης), ενώ οι δημότες της πόλης που είναι κάτοχοι της κάρτας σίτισης (ανθρωπιστικής κρίσης), ανέρχονται σε άνω των 960.

Ελληνικό Μολύβι (Ιερά Οδός 154 και Νάξου, Αιγάλεω, στάση Μετρό Ελαιώνας).

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.