Απ. Κακλαμάνης: Ο Παπανδρέου «επουλώνει το τραύμα» – Κάλεσμα στα παλιά στελέχη

0

Με αφορμή την 41η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και ιδρυτικό στέλεχός του, Απ. Κακλαμάνης, δήλωσε ότι η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην πάρει μέρος σ’ αυτές τις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ θα «συμβάλει στην επούλωση ενός τραύματος», ενώ στην συνέχεια κάλεσε και όλα τα στελέχη που έχουν αλλάξει πολιτική στέγη μέχρι και τις εκλογές της 25η Γενάρη, να επιστρέψουν για την αποκατάσταση της ενότητας του κόμματος.

Ταυτόχρονα ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε ότι «καθήκον όλων, όσων ενστερνιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη και είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη αλλαγή που πραγματοποίησε στη χώρα το ΠΑΣΟΚ και για την αυτοθυσία που επέδειξε και επιδεικνύει συνεχώς, ώστε να σταθεί όρθια η πατρίδα μπροστά στον κίνδυνο ολοκληρωτικής καταστροφής, οφείλουμε να δώσουμε το παρών».

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.