Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Αιγάλεω από την Κοινωνική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας

0

Ξεκινάει η πρώτη δράση της Διαδημοτικής Σύμπραξης Επισιτιστικής Βοήθειας (στην Δ. Αθήνα), με την δωρεάν διανομή ροδάκινων στο Γήπεδο Αιγάλεω (επί της οδού Μάκρης), την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015.

Για την παραλαβή των ροδάκινων, καλούνται να προσέλθουν οι κάτοικοι του Αιγάλεω την συγκεκριμένη ημερομηνία (2/9), οι οποίοι κατά προτεραιότητα είναι: α. Κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και β. Εγγεγραμμένοι στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων και κατά την εξής αλφαβητική σειρά:

΄Ωρες: 9 – 10 (Α-Ζ), 10 – 11 (Η-Λ), 11 – 12 (Μ-Π), 12 – 1 (Ρ-Ω)

Επίσης οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
  • Το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασηςΠληροφορίες: 210 5697900

Η δωρεάν διανομή τροφίμων στο Αιγάλεω, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δ. Αθήνας, αναμένεται να είναι συστηματική, καθώς θα ακολουθήσουν πολλές άλλες παρόμοιες και όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι: «Ελπίζουμε (μ’ αυτές τις δράσεις) το απαράδεκτο φαινόμενο της έλλειψης τροφίμων από αυτούς τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη να εξαλειφθεί», ένα γεγονός που έρχονται να το επιβεβαιώσουν και οι αριθμοί.

΄Ετσι οι δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω ανέρχονται περίπου στους 450 (επιπλέον 150 με 200, που ήταν δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου απέκτησαν την κάρτα σίτισης), ενώ οι δημότες της πόλης που είναι κάτοχοι της κάρτας σίτισης (ανθρωπιστικής κρίσης), ανέρχονται περίπου στους 960.

Η υλοποίηση των δράσεων της Κοινωνικής Σύμπραξης Επισιτιστικής Βοήθειας στην Δυτική Αθήνα γίνεται με την συνεργασία του ΑΣΔΑ, της Περιφέρειας, της Εκκλησίας και όλων των δήμων του Δυτικού Τομέα.

ηηηη

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.