Δωρεάν εισιτήρια για «Προμηθέα Δεσμώτη» από Δήμο Αιγάλεω

0

p19qdvb6lb1brutfrsp3h13351_900
Δωρεάν εισιτήρια προσφέρει ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Φεστιβάλ Αθηνών, για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, “Προμηθέας Δεσμώτης” του Αισχύλου, που θα ανεβάσει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου την Παρασκευή 21 Αυγούστου και το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Κατά σειρά προτεραιότητας δικαιούχοι των εισιτηρίων είναι οι εξής:

α. Μέλη των ΚΑΠΗ

β. Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου

γ. Εθελοντές Αιμοδότες

δ. Εξυπηρετούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ε. Δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων ή βιβλιαρίων απορίας

Μετά την διάθεση των εισιτηρίων προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, υπάρχει η δυνατότητα της διάθεσης των υπόλοιπων εισιτηρίων στους δημότες με σειρά και εκεί προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής:

– Κοινωνική Υπηρεσία (Ελλησπόντου 7 1ος όροφος) τηλ. 2105697443 – 2105697900
– Στο Δημαρχείο του Αιγάλεω (Ι. Οδός 364, 3ος όροφος) τηλ. 2132044818 έως την Πέμπτη 20/08 μέχρι τις 14:00.

Κόστος μεταφοράς: 6 € το άτομο.

Η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει στις 17:00 από την πλατεία Εσταυρωμένου (επί της Ι. Οδού).

Υπόθεση

Ο Προμηθέας που ανήκει στο γένος των Τιτάνων, αμφισβητεί την εξουσία του Δία, χαρίζοντας τη φωτιά στους ανθρώπους. Η τιμωρία του θα είναι αμείλικτη.

Οι πιστοί εκτελεστές του Δία, η Βία και το Κράτος, βοηθούν τον Ήφαιστο να δέσει τον Προμηθέα στα άγρια βράχια στην άκρη του κόσμου. Ωστόσο εκείνος δεν θα σταματήσει να καταφέρεται κατά της εξουσίας, εξαγριώνοντας τον πατέρα των θεών, που τον καταποντίζει στα Τάρταρα.

Μετά τον ευρηματικό Φιλοκτήτη, ο Κώστας Φιλίππογλου σκηνοθετεί στην Επίδαυρο τον Προμηθέα Δεσμώτη, στη νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα, πλαισιωμένος από αξιόλογους ηθοποιούς –τον Τάσο Νούσια στον ομώνυμο ρόλο, τον Γεράσιμο Γεννατά κ.ά.– και επταμελή χορό.

Για να διαβάσετε περισσότερα για την υπόθεση του έργου πατήστε εδώ

promitheas

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.