Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Μπαρουτάδικο και χώρους πρασίνου Δυτικής Αθήνας

0

8644-πυρκαγιες
Το ΄Αλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) περιλαμβάνεται στην απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων – περιπατητών σε δάση και ευπαθείς περιοχές της Δυτ. Αθήνας, που εξέδωσε χθες (24 Ιουλίου) ο αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αθήνας Σπ. Τζόκας.

Η απαγόρευση γίνεται στο πλαίσιο της πρόληψης και της ετοιμότητας για την αντιμετώπιση τυχόν συνεπειών από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Επίσης ισχύει για τις ημέρες εκείνες που ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 4 & 5 (Πολύ υψηλή και Κατάσταση Συναγερμού).

Η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά την ημέρα πρόβλεψης και έχει ισχύ από την 7η πρωινή της ίδιας ημέρας έως την 7η πρωινή της επομένης (διαβάστε και αυτό: Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση σε περίπτωση κινδύνου από Πολιτική Προστασία Δυτ. Αθήνας).

Λίστα οδών (Δήμων της Δυτ. Αθήνας) προς απαγόρευση κυκλοφορίας

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ:

Οι δρόμοι που διέρχονται περιμετρικά του Άλσους Αιγάλεω και συγκεκριμένα: Ιερά Οδός – Ολυμπίας – Κορίνθου – Μυκηνών – Εδέσσης – Δημητσάνης – Αγίου Σπυρίδωνος – Αγίου Νεκταρίου – Κοζάνης – Πελοποννήσου- Σουλίου – Σίφνου –Πλαπούτα – Δαρδανελίων και μόνο τα σημεία των οδών που εφάπτονται με το άλσος

Ποικίλο Όρος: Όλοι οι δασικοί οδοί- είσοδοι του Ποικίλου όρους στους Δήμους Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Πετρουπόλεως και Αγ. Αναργύρων/Καματερού

Όρος Αιγάλεω: Συνολική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, παραμονής εκδρομέων – περιπατητών στο όρος Αιγάλεω .

ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ:

Δασικοί δρόμοι – είσοδοι στο Ποικίλο όρος: Είσοδος από Αεροπόλεως (Δάσος Χαϊδαρίου). Είσοδος από Ασύρματο (Άνοδος Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου). Είσοδος από tourist information (Άνοδος Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου). Είσοδος από γέφυρα Σκαραμαγκά (Copa Copana). Είσοδος από χώρο στάθμευσης Λεωφόρου Σχιστού Είσοδος από φυλάκιο Ναύτη Λεωφόρου Σχιστού. Είσοδος από Αφαία.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ:

Το τμήμα του όρους Αιγάλεω που περικλείεται από τις οδούς: Οδό Φλέμινγκ, που εφάπτεται στη βόρεια πλευρά του δάσους. Πεζόδρομο Δούσμανη, που εφάπτεται με τη νότια πλευρά του δάσους. Πεζόδρομο Παπαδιαμάντη, που διασχίζει ανατολικά τη δασική έκταση με καθολική απαγόρευση έως την κορυφογραμμή.
(σχετ. το υπ’ αριθ. πρωτ.:2941/03-04-2015 έγγραφο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:

Η περιοχή του Ποικίλου Όρους: Από το Γηροκομείο έως Στρατόπεδο Χαϊδαρίου, Β.Δ. των οδών Τεμπών έως την οδό Προσκόπων και Β.Δ. της οδού Ρέας έως την οδό Μηλέας (σχετ. το υπ’ αριθ. πρωτ. 536/08-6-2015 έγγραφο του Δήμου Περιστερίου)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:

Δασικός δρόμος με είσοδο πλάι στο νεκροταφείο. Δασικός δρόμος με είσοδο έναντι του τέρματος της οδού Σουλίου (κλείσιμο μπάρας) Δασικός δρόμος με είσοδο πλάι στο αναψυκτήριο του λατομείου Αγ. Τριάδος (κλείσιμο μπάρας). Γήπεδο Γρηγορίου

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:

Περιφερειακός δρόμος που οδηγεί στην Πετρούπολη και ξεκινά από την οδό Αγ. Νικολάου-(Λυκούργου) Περιφερειακός δρόμος που οδηγεί στο Ποικίλο όρος και ξεκινά από την οδό Ιερού Λόχου

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.