Οι αλληλέγγυοι σκοράρουν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

0

Το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης στις περιοχές Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ» στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Το τουρνουά διοργανώθηκε στη μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω Τάκη Αρώνη, ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε από τον Χάρη Αρώνη, γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Οι ομάδες που συμμετείχαν σ’ αυτόν τον αγώνα αλληλεγγύης ήταν οι Παλαίμαχοι Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, η ποδοσφαιρική ομάδα εργαζομένων στις ΣΤΑ.ΣΥ, η ποδοσφαιρική ομάδα εργαζομένων στον SPORT-FM και η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ.

΄Οσοι παρακολούθησαν τον αγώνα εισήλθαν στο γήπεδο με ελεύθερη συνεισφορά σε τρόφιμα και φάρμακα ή και τίποτα, ενώ μεγάλη ήταν και η συνεισφορά σε τρόφιμα των εργαζομένων στις ΣΤΑ.ΣΥ..

Στο 2ο τουρνουά αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι, αντί εισιτηρίου συνεισέφεραν σε τρόφιμα και φάρμακα

Στο 2ο τουρνουά αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι, αντί εισιτηρίου συνεισέφεραν σε τρόφιμα και φάρμακα

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του τουρνουά επισήμαναν: «Σε αυτό το τουρνουά όλοι όσοι πήραν μέρος είμαστε νικητές. Ευχαριστούμε τις ομάδες, τους φίλους που πέρασαν το χθεσινό απόγευμα μαζί μας, όλους όσους μας βοήθησαν για να μπορέσουμε να οργανώσουμε αυτή την εκδήλωση. Τη φίλη μας που σχεδίασε την όμορφη αφίσα, τον φίλο μας για την δωρεάν εκτύπωση, τα παιδιά από τον ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο» για τη στήριξη. Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους φωτογράφους μας Ηλία Σωτηρόπουλο που είναι πάντα μαζί μας και τον καινούργιο φίλο μας Παντελή Νταβανέλο».

Στο τέλος του αγώνα έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του Τάκη Αρώνη από τους παλαίμαχους του Αιγάλεω και συγκεκριμένα από τον αρχηγό της ομάδας Παντελή Τζανουδάκη.

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.