«Δίκαιη συμφωνία για την Ελλάδα» ζητάει ο Κυρ. Μητσοτάκης με άρθρο στους Financial Times

0

Οι Financial Times δημοσίευσαν άρθρο του εκπροσώπου της ΝΔ και βουλευτή Β΄ Αθηνών, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τίτλο «Δεν είναι ακόμη αργά για μια δίκαιη συμφωνία για την Ελλάδα», την Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Στο άρθρο του ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον πρωθυπουργό να ξοδέψει το πολιτικό του κεφάλαιο ώστε να πράξει αυτό που είναι το ενδεδειγμένο για την Ελλάδα, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει την ρήξη του με βαθιά ριζωμένες πρακτικές του κόμματός του.

«Μπορεί αυτό να του στοιχίσει την υποστήριξη μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όταν θα έχει βάλει τη χώρα του πάνω από το κόμμα, θα έχει πραγματικά προσφέρει υπηρεσία στη Ελλάδα», τονίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, ζητάει από τον κ. Τσίπρα να καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους της Ελλάδας περιορίζοντας τις δαπάνες και εφαρμόζοντας διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στη λειτουργία του κράτους, αντί να εισηγείται νέους φόρους.

«Ποτέ δεν θα μπορούσε να στηριχτεί ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για την οικονομία μας στους φόρους», επισημαίνει ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.