Στάθης Παναγούλης: Ο Σαμαράς υπονομεύει την εθνική προσπάθεια

0

Για «υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας» και για «αυθάδεια» που «είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας», κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης τον Αντώνη Σαμαρά, σε σημερινή του δήλωσή (26/6), ενώ στην συνέχεια κάλεσε τους τηλεθεατές «να κλείσουν τ΄ αυτιά τους στα γνωστά δελτία των τρομοκάναλων της διαπλοκής», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση δε του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με αφορμή την «Δικτατορία των Δανειστών», όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Στάθη Παναγούλη
(Ο τονισμός συγκεκριμένων λέξεων της δήλωσης είναι του κ. Παναγούλη)

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ηγείται μιας εθνικής αντίστασης, εναντίον της δικτατορίας των δανειστών, δίνοντας με ευελιξία, πατριωτισμό και μαχητικότητα τη μάχη στο » στόμα του λύκου » ο συμφοιτητής και συγκάτοικος του ΓΑΠ, Αντώνης Σαμαράς ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του Αλέξη Τσίπρα. Η αυθάδεια αυτή είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας αυτών που ψήφισαν τα μνημόνια 1 και 2, τα οποία έδεσαν ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ την Ελλάδα.

Σ΄ αυτές τις κρίσιμες ώρες, ας σταθούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ δίπλα στον Αγωνιζόμενο Πρωθυπουργό, ο οποίος ΜΑΧΕΤΑΙ για να σταματήσει η εξαθλίωση των συνταξιούχων και των μισθωτών, για να προστατέψει το τουριστικό και αγροτικό εισόδημα και να στηρίξει την παραγωγική επιχειρηματικότητα.

Καλώ επίσης ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ να κλείσουν τ΄ αυτιά τους στα «ΓΝΩΣΤΑ» δελτία των τρομοκάναλων της διαπλοκής, που παίζουν τον ρόλο των φερέφωνων της χούντας των δανειστών.»

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.