Παρουσίαση λευκώματος του Συλλόγου Μικρασιατών Αιγάλεω στο Μουσείο Ακρόπολης

0

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του λευκώματος «Μικρασιατών Ίχνη-Από τη Μικρά Ασία στο Αιγάλεω» στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης την περασμένη Κυριακή (24/05).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» σε συνεργασία με το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Αιγάλεω, την οποία και «άνοιξε» η πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίνα Τσιναρίδου.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: η Άννα Λυδάκη (καθηγήτρια κοινωνιολογίας της Παντείου), ο Μανώλης Κωστίδης (Δημοσιογράφος), αλλά και οι συγγραφείς του λευκώματος, Αθηνά Δασκαλάκη και Γιάννης Κουτούλιας. Το δε συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε η Μάγδα Καραμανόγλου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Ακρόπολης Δημήτριος Παντερμαλής και ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Μυστακόπουλος. Η δε Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απέστειλε γραπτώς τον χαιρετισμό της λόγω της παρουσίας της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε το ΔΣ του συλλόγου «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου» και η Αιγαλιώτισσα Μαρία Βαμβακοπούλου, συγγραφέας του βιβλίου «ΑΙΓΑΛΕΩ, οι δρόμοι της προσφυγιάς».

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.