Το Αιγάλεω γιορτάζει το πρωτάθλημα – Ο Πλούταρχος ποζάρει με το Κύπελλο

0

kupello-aigalew-640x530
Το «Σίτι» γιόρτασε με τον γνωστό τραγουδιστή Πλούταρχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αργυρούπολη και τον Χολαργό, ενώ ο ίδιος πόζαρε με το Κύπελλο και το κασκόλ της ομάδας.

Οι παίκτες του Αιγάλεω, αφού αρχικά γευμάτισαν στο μεζεδοπωλείο – ρεμπετάδικο «Ρακί Αμάν Μεζέ» που βρίσκεται στην Ι. Οδό, κατευθύνθηκαν το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο όπου τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Εκεί η συνέχεια ήταν μη …αναμενόμενη, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής πόζαρε ακόμα και για τον φακό κρατώντας το Κύπελλο και το κασκόλ των κυανόλευκων.

Από την ομάδα του «Σίτι» διασκέδασαν στο γνωστό κέντρο οι: Τζανετάκος, Παπουτσής, Μπουγατσιάς, Στριμμένος, Τριανταφύλλου, Παπαθανασίου, Σταύρου, Τζωρτζάτος, Μπιταξής, Βουτυράς και η υπεύθυνη marketing, Ρούλα Πατήλα, οι οποίοι από εβδομάδα αρχίζουν τις προετοιμασίες για το μπαράζ ανόδου με Ηράκλειο, Κερατσίνι και ΄Ικαρο Καλλιθέας.

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.