Μπάσκετ: Αύριο ο τελικός στην Κύπρο για το 4ο ΓΕΛ – Από τον Αιγάλεω ΑΟ πολλοί μαθητές του

0

Και όμως δεν είναι …ψέμα.

Με ένα μεγάλο μέρος των μαθητών του να είναι και αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο., αύριο Τετάρτη 1η Απριλίου, το 4ο ΓΕΛ της πόλης παίζει στον τελικό στην Κύπρο μετά την νίκη του με τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στην ημιτελική φάση.

Αρκετοί από τους μαθητές του 4ου ΓΕΛ ήταν και είναι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο.

Για το 4ο ΓΕΛ είχε προηγηθεί πιο πριν ένα κύπελλο και η πρώτη θέση που κέρδισε στο σχολικό πρωτάθλημα της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ´ Αθήνας, όταν αντιμετώπισε το 1ο ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων με τελικό σκορ 88-73, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αιγάλεω (Τρίτη 23 Δεκεμβρίου), και με αθλητές που πλαισιώνουν και προπονούνται ταυτόχρονα και στην Ακαδημία Μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο..

Στη συνέχεια, το ΓΕΛ του Αιγάλεω πέρασε από το Ναύπλιο και την Κόρινθο, ενώ στην Τρίπολη κέρδισε το 2ο ΓΕΛ της Καλαμάτας και στο Αιγάλεω τα εκπαιδευτήρια Δούκα.

Η επόμενη στάση είναι η Κύπρος με άλλα τρία Λύκεια από Ήπειρο, Μακεδονία και Κύπρο για την τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος (30-1 Απριλίου).

Η επόμενη στάση για το 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω είναι η Κύπρος με άλλα τρία Λύκεια από Ήπειρο, Μακεδονία και Κύπρο για την τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, 30-1 Απριλίου

Η επόμενη στάση για το 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω είναι η Κύπρος με άλλα τρία Λύκεια από Ήπειρο, Μακεδονία και Κύπρο για την τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, 30-1 Απριλίου

Με την φανέλα του 4ου ΓΕΛ θα αγωνιστούν οι: Ιερεμίας Νικόλαος, Μαράτος Μαρίνος, Μιλεντίγιεβιτς Ιάκωβος, Μπλόντζο Θεόδωρος, Νικολόπουλος Ιωάννης, Παυλίδης Νικόλαος, Σπηλιώτης Θεόδωρος, Τζανάκης Γεώργιος, Τουρίκης Ευάγγελος, Χαλιβελάκης Αλέξανδρος, Χαραλαμπόπουλος Βασίλειος, Κωνσταντόπουλος Φώτιος με προπονητή τον Γυμναστή Νασιούλα Χρήστο.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Αιγάλεω ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Δ/νσης του 4ου ΓΕΛ για την παραχώρηση αθλητικών φορμών στους μαθητές του, με τον Δ/ντή Γεώργιο Λαμπρόπουλο και τον σύλλογο διδασκόντων να δηλώνουν τις ευχαριστίες τους και ταυτόχρονα την άμεση υποστήριξή τους προς την ομάδα του ΓΕΛ της πόλης μας που θα αγωνιστεί αύριο στην Κύπρο.

10998071_352628944927020_4869667482075073428_n

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.