Εγγυήσεις από Αιγάλεω και Χαραυγιακό για τον τελικό της ΕΣΠΑ στην Ν. Σμύρνη

0

Εγγυήσεις έδωσαν Αιγάλεω και Χαραυγιακός σχετικά με τα μέτρα της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΑ που θα διεξαχθεί τη Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου στις 16:30 και όλα αυτά μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/3) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Όπως συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, ο τελικός θα διεξαχθεί με κόσμο και με τις διοικήσεις Αιγάλεω και Χαραυγιακού να παίρνουν έναν ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων στα χέρια τους για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Αιγάλεω θα πάρει 1000 εισιτήρια και ο Χαραυγιακός 500.

Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω θα μπουν από την απέναντι πλευρά του γηπέδου, στη θύρα 2, ενώ οι αντίστοιχοι του Χαραυγιακού θα προμηθευτούν εισιτήρια από το γήπεδο και θα μπουν στη θύρα 7, η οποία βρίσκεται πίσω από τον πάγκο όπου θα κάθεται η ομάδα τους.

Οι θύρες για την προσέλευση των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 14:30.

Να σημειώσουμε πως για να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο επεισοδίων είχε αποφασιστεί να δοθούν από 100 ονομαστικές προσκλήσεις σε κάθε πλευρά για τις ανάγκες του τελικού κάτι για το οποίο και οι δύο ομάδες δήλωσαν την αντίθεσή τους.

Τέλος, στην σύσκεψη και από την πλευρά του «Σίτι» παραβρέθηκε τετραμελής αποστολή με επικεφαλή τον πρόεδρο Γιάννης Παλτόγλου, ενώ τον Χαραυγιακό εκπροσώπησε ο Μελέτης Δαλκαφούκης. Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Γαβρήλος Παπαδόπουλος και ο Διευθυντής Δημήτρης Στεφανίδης. Ταυτόχρονα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Πανιωνίου, καθώς και ο επικεφαλής του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.