Δίκτυο ΄Αμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδάρι

0

To Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω – Χαϊδαρίου επιχειρεί να καταπολεμήσει το φαινόμενο της φτώχειας, καθώς η οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα έχει κάνει τις επιπτώσεις της να είναι ιδιαίτερα έντονες στις ευπαθείς ομάδες.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανακούφιση των κατοίκων του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως άνεργοι, άστεγοι, άποροι και ανασφάλιστοι.

Το Τοπικό Δίκτυο δραστηριοποιείται στο Αιγάλεω, Χαϊδάρι και λειτουργεί μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και τους Δήμους του Αιγάλεω και του Χαϊδαρίου.

Οι Δομές του περιλαμβάνουν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.

Η λειτουργία του εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Οι αρμόδιοι του Δικτύου κάνουν έκκληση σε όλες και όλους, να συνδράμουν είτε ως δωρητές είτε ως εθελοντές σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.