Ο «Λάμπρος Κωνσταντάρας» λειτουργεί στο Αιγάλεω με καθημερινές προβολές

0

Μετά από χρόνια κινηματογραφικής «ξεραΐλας», ο πρώτος εμπορικός κινηματογράφος είναι πια γεγονός και με την ονομασία «Λάμπρος Κωνσταντάρας».

Μια πόλη που μέχρι τα τέλη του ’80 είχε πάνω από 22 κινηματογραφικές αίθουσες, μέσα σε δύο δεκαετίες «κατάφερε» να μην έχει ούτε… μια και η επικράτηση του video (εκείνη την εποχή), των Village ή του internet δεν αποτελεί μια επαρκή δικαιολογία.

Εδώ και έναν μήνα λοιπόν λειτουργεί στην πόλη μας ο κινηματογράφος «Λάμπρος Κωνσταντάρας», με καθημερινές προβολές και μάλιστα με ταινίες Α΄ προβολής.

Η ομώνυμη Κινηματογραφική αίθουσα είναι χωρητικότητας 406 θέσεων, εξοπλισμένη με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, αλλά και ανακαινισμένη από το 2004, η οποία μέχρι τότε λειτουργούσε αμιγώς ως θέατρο.

Το όνομα «Λάμπρος Κωνσταντάρας» δόθηκε σε μια σεμνή τελετή στις 22/12/2008, μετά από παραχώρηση και παρουσία της οικογένειας του αείμνηστου ηθοποιού, καθώς και άλλων προσωπικοτήτων του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου, με κύριους ομιλητές τον γιό του, κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον ηθοποιό, κ. Ντίνο Καρύδη και τον τότε Δήμαρχο Αιγάλεω, κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο.

κινηματογράφος «Λάμπρος Κωνσταντάρας»
• Κουντουριώτου 40 – Μυριοφύτου 55, 12242 Αιγάλεω
• 210-5911390 – 6932982051
• 210-5911960
• info@lamproskonstantaras.gr

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.