Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας απομακρύνει χωματερή από το κτήμα Μερκάτη

0

«Φόρμα εργασίας» έβαλε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ν. Νικητάκης, καθώς στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Αιγάλεω «Καθαρή Πόλη» άρχισαν να απομακρύνονται τόνοι μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων από το κτήμα «Μερκάτη» που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα κοντά στους χώρους των ΤΕΙ Πειραιά, παράπλευρα της Λ. Θηβών.

u03B3u03B7u03BDu03C9u03B7u03B3u03BD

Επιχείρηση «καθαρά χέρια» από την δ/νση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου

Η δ/νση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου, δηλώνει αποφασισμένη να παραδώσει στους πολίτες καθαρό αυτόν τον χώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης, εντός του οποίου βρίσκεται το βυζαντινό εκκλησάκι του ΄Αγ. Ιωάννη, τα ΤΕΙ Πειραιά, ΙΕΚ, καθώς και το 6ο Γενικό Λύκειο και το 7ο Γυμνάσιο της πόλης.

Ο αντιδήμαρχος Ν. Νικητάκης δηλώνει αποφασισμένος να παραδώσει το κτήμα «Μερκάτη» καθαρό στους πολίτες

Ο συγκεκριμένος χώρος παρουσίαζε μέχρι πρότινος την εικόνα μιας μικρής χωματερής, η οποία είχε δημιουργηθεί στην περιοχή με την πάροδο των χρόνων με απρόβλεπτες συνέπειες για την δημόσια υγεία, αλλά και για την μέση αισθητική, εξαιτίας της συσσώρευσης τόνων σκουπιδιών, μπαζών και άλλων αντικειμένων κοντά στα προαναφερθέντα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στις παρακείμενες κατοικίες, αλλά και μέσα στο εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη.

u03B7u03B3 u03BDu03C9u03BD

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.