«Ακυρώνει» Αγγελάκα και Διδασκάλου ο ΕΔΣΝΑ για τα σκουπίδια στη Φυλής

0

Μετά την Περιφέρεια, την σκυτάλη παίρνει ο ΕΔΣΝΑ ( Ειδικός Διαβαθμιδικός Συνδέσμος Νομού Αττικής), αναφορικά με την μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στον ΧΥΤΑ της Φυλής και μάλιστα με πρωτοβουλία των απερχόμενων Γενικών Γραμματέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και Πελοποννήσου, κ.κ. Μανώλη Αγγελάκα και Γιώργου Διδασκάλου, αλλά και των αντίστοιχων της Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ εξέφρασε με κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της  στο θέμα των σκουπιδιών σε συνεδρίαση την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Επιτροπή: «Η απόφαση αυτή είναι προκλητική, δεδομένου ότι οι τέως Γενικοί Γραμματείς πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση, τη στιγμή που αποχαιρετούσαν τα αξιώματά τους, χωρίς να έχουν καμία εντολή από τη νέα Κυβέρνηση. Αυτοί που δεν μπόρεσαν επί σειρά ετών να επιλύσουν το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, εμφανίζονται σήμερα ως δήθεν σωτήρες, επιδιώκοντας να δώσουν μία καταφανέστατα παράνομη λύση στο πρόβλημα.

Πρόκειται για μία προδήλως παράνομη απόφαση, η οποία αντίκειται στον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων, εκδόθηκε από αναρμοδίους, χωρίς καμία νομοθετική εξουσιοδότηση και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη βούληση της Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ και του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Στην συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ κατήγγειλε αυτή τη «μεθόδευση» και ζήτησε την άμεση ακύρωση των αποφάσεων. Κάλεσε δε όλους τους αρμοδίους να δώσουν μια νόμιμη λύση στο πρόβλημα του Δήμου Τρίπολης, εντός των ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.