Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι στην Δυτική Περιφέρεια Αθηνών

0

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου, ο Δήμος Περιστερίου και τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, διοργανώνουν το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, τo Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (συμμετέχουν σχολεία και μαθητές από τους Δήμους Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρουπόλεως, Χαϊδαρίου) και το 9ο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιστερίου 2015, το οποίο αφορά μαθητές σχολείων του Δήμου Περιστερίου.

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου (Ελ. Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι) και θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Φεβρουαρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων είναι η εξής:

 Τσιώτα Μαίρη Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Δήμου Περιστερίου

Γεώργιος Λιναρδάτος Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου

Γιώργος Μιχαηλίδης Ταμίας Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας

Μπέλλος Αντώνης Πρόεδρος Πνευματικής Στέγης Περιστερίου

Ευαγγελίου Μαρία Δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Κοινοτικός Σύμβουλος Περιστερίου & μέλος ΔΣ Πνευματικής Στέγης

Στρατάκου Μαρία Διευθύντρια Αθλητικού – Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου

Διεύθυνση Αγώνων: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται η κα Σαλταμάρα Έφη

Επικεφαλής Διαιτητής: Επικεφαλής Διαιτητής ορίζεται o διεθνής Διαιτητής κ. Μιχαηλίδης Ανέστης.

 Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Στην περίπτωση που κάποιος αγωνιστεί σε πάνω από ένα Περιφερειακό Προκριματικό Σχολικό, χάνει το δικαίωμα της πρόκρισης στην τελική φάση των αγώνων.

 Δηλώσεις συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και δύο ημέρες πριν την ημερομηνία των αγώνων (Πέμπτη 05/02/2015).

 Η αίτηση συμμετοχής

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.