Αλληλέγγυο Φροντιστήριο για τρίτη συνεχή χρονιά στο 4ο ΓΕΛ

0

1781190_492625314180954_1837337758_o
Για τρίτη συνεχή χρονιά λειτουργεί το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου Αιγάλεω, στους χώρους του 4ου ΓΕΛ (Ιερά Οδός 306) προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις για ΑΕΙ-Α.ΤΕΙ..

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Γ’ ΕΛΜΕ και την Ένωση Γονέων ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την δημιουργία του, ήδη από το σχολικό έτος 2012-2013, προκειμένου να συμβάλλουν έτσι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που πλήττουν τους δημότες της πόλης.

Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο λειτουργεί σε ένα πλαίσιο εθελοντικής προσφοράς τόσο από έμπειρους καθηγητές που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, όσο και από τους γονείς που τα παιδιά τους παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά και από άλλους δημότες που συμβάλλουν σημαντικά στη λειτουργία του (γραμματειακή υποστήριξη).

Για τη σχολική χρονιά 2014-2015 έχουν εγγραφεί μαθητές και παρακολουθούν μαθήματα και στις τρεις κατευθύνσεις, Θετική, Τεχνολογική και Θεωρητική, ενώ έχει δημιουργηθεί και ένα τμήμα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Στα πλαίσια επίσης της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου, έχει εξασφαλιστεί από τον Δήμο ένας ειδικός επιστήμονας που προσφέρει δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε πρόγραμμα ατομικής υποστήριξης για κάθε μαθητή.

 

Share.

About Author

jjfhjejwefhwe fwejfhiwejfdowf weijfowjfowf wfwoefosedjcow fwoefoiwujcf wfwofwo efoweow fdwof wf wo dowjwoeefj fwoj dfwe weoffjwifiwedj jdows dwe dwjufowfw fwof.

Comments are closed.